Alles over de Belgium Chocolate Awards 2022

Wees erbij op de tiende editie
in teken van thema 'feest'
Wedstrijdreglement
Luxueus boek
INSPIRATIEDAG: BELGIUM CHOCOLATE AWARDS DAY
sprekers

 

WEES ERBIJ OP DEZE TIENDE EDITIE

bca

Al voor de tiende keer vinden in 2022 de PMG Belgium Chocolate Awards plaats, een initiatief van het Belgische vakblad Chocolaterie. Met de Awards belonen we opnieuw de beste chocoladecreaties en zetten we uw vakmanschap volop in de kijker. En deze jubileumeditie maken we nog net dat tikkeltje specialer.

BELGIUM CHOCOLATE AWARDS 2022 IN TEKEN VAN FEEST

bca

Het is een jubileum dat we niet zomaar laten passeren en dat vraagt om een feestelijk thema. De nieuwe editie in 2022 staat dan ook helemaal in het teken van het thema 'feest'. Het thema heeft aspecten genoeg waar u inspiratie uit kunt halen, denk maar aan feestelijke decoraties en kleuren, smaken die een feest creëren in onze mond, specifieke feestdagen of gelegenheden ... Het thema geldt enkel voor de categorieën praline en gevulde chocoladereep.

WEDSTRIJDREGLEMENT 

bca

Hoe, wat, waar en wanneer lees je hier in het wedstrijdreglement. 

luxueus belgium chocolate awards boek

bca

We stellen dit jaar ook alle deelnemende creaties, concepten, winkels én chocolatiers voor in een luxueus Belgium Chocolate Awards boek ter waarde van 700 euro! Wil jij binnenkort jouw kunsten zien blinken in dit naslagwerk? Schrijf je dan snel in en reserveer zo jouw twee pagina's in het officiële Belgium Chocolate Awards boek.

inspiratiedag: chocolate awards day

bca

Op dinsdag 31 mei 2022 organiseren we een inspirerende thema- en netwerkdag in Ter Groene Poorte (Brugge). Naast de bekendmaking van de winnaars Belgium Chocolate Awards staat deze dag in het teken van vakmanschap, inspiratie en innovatie. Ontdek hier het volledige programma. 

sprekers

bca

Tijdens de Belgium Chocolate Awards Day geven 4 sprekers het beste van zichzelf. Ontdek hier welke inspirerende sessies gepland zijn. 

In samenwerking met

 

Meer weten over

BELGIUM CHOCOLATE AWARDS

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.