Artisanale chocoladePremium

programma inspiratiedag: belgium chocolate awards day

een inspirerende dag vol presentaties en demo's

bca

Op dinsdag 31 mei organiseert Chocolaterie een inspirerende thema- en netwerkdag in Ter Groene Poorte (Brugge). Naast de bekendmaking van de winnaars van de Belgium Chocolate Awards staat deze dag in het teken van vakmanschap, inspiratie en innovatie. Aan de hand van presentaties en demo's informeren en inspireren specialisten en professionals uit de chocoladewereld u over de laatste trends uit de chocoladewereld. De breaks en de lunch bieden u een unieke gelegenheid om te netwerken met andere gasten en collega's uit de sector. De inspiratiedag sluit feestelijk af met een receptie.

INSCHRIJVEN BELGIUM CHOCOLATE AWARDS DAY 

INSPIRATIE ALOM

Tijdens de Chocolate Awards Day ontdekt u:

  • alle pralines die meedingen naar de Chocolate Awards,
  • alle chocoladerepen die meedingen naar de Chocolate Awards,
  • de laatste innovaties op het gebied van chocolade,
  • de best ingerichte winkels,
  • de nieuwste producten van onze partners.

bca

Programma

09.00 – 09.30 u.: ontvangst met koffie en ontbijt
09.30 – 10.30 u.: presentatie 'The do’s and don’ts in experiential retailing' door Katelijn Quartier (academic director Retail Design Lab,  assistant professor retail design) (ENG) + prijsuitreiking Beste Winkelinrichting
10.30 – 11.00 u.: koffiepauze voormiddag
11.00 – 12.00 u.: presentatie 'Best approach to innovation and new concepts'  door Dirk De Jongh (lecturer innovation & advisor knowledgetransfer Erasmus Hogeschool) (ENG) + prijsuitreiking Beste Chocoladeconcept
12.00 – 13.00 u.: lunch
13.00 – 14.45 u.: inspiratiesessies in bakkerijschool (mini-demo’s door sponsors met doorschuifsysteem). Hier kunnen ook de deelnemende pralines, chocoladerepen en innovaties worden bekeken.
14.45 – 15.45 u.: presentatie 'Get started with bean-to-bar' door Mario Vandeneede (chocolate maker/manager @Chocolatoa) (ENG) + prijsuitreiking Beste Bean-to-bar Chocoladereep
15.45 – 16.00 u.: koffiepauze namiddag
16.00 – 17.00 u.: presentatie 'Goede storytelling en winkelcommunicatie zorgt voor meerverkoop' door Caroline Quintijn (winkelcoach) (NL/FR) + prijsuitreiking Beste Gevulde Chocoladereep & Beste Praline
17.00 – 18.00 u.: receptie

INSCHRIJVEN BELGIUM CHOCOLATE AWARDS DAY 

##campagne:12##

 

Wat heb je nodig

Krijg GRATIS toegang tot het artikel
of
Proef ons gratis!Word één maand gratis premium partner en ontdek alle unieke voordelen die wij u te bieden hebben.
  • checkwekelijkse newsletter met nieuws uit uw vakbranche
  • checkdigitale toegang tot 35 vakbladen en financiële sectoroverzichten
  • checkuw bedrijfsnieuws op een selectie van vakwebsites
  • checkmaximale zichtbaarheid voor uw bedrijf
Heeft u al een abonnement? 
Geschreven door Jade Lambrecht9 februari 2022

Meer weten over

Print Magazine

Recente Editie
29 augustus 2025

Nu lezen

Ontdek de nieuwste editie van ons magazine, boordevol inspirerende artikelen, diepgaande inzichten en prachtige visuals. Laat je meenemen op een reis door de meest actuele onderwerpen en verhalen die je niet wilt missen.

In dit magazine