Artisanale chocoladePremium

luxueus belgium chocolate awards-boek

EEN ECHT NASLAGWERK VOOR DE CHOCOLADESECTOR

praline

De jubileumeditie maken we niet alleen specialer door het aantal categorieën uit te breiden, we stellen dit jaar ook alle deelnemende creaties, concepten, winkels én chocolatiers voor in een luxueus Belgium Chocolate Awards-boek ter waarde van € 700! Wil jij binnenkort jouw kunsten zien blinken in dit naslagwerk? Schrijf je dan snel in en reserveer zo jouw twee pagina's in het officiële Belgium Chocolate Awards-boek. Bovendien krijg je bij deelname een exemplaar opgestuurd, zodat je binnen een paar jaar kan terugblikken op een mooie ervaring.

Praline en gevulde chocoladereep

Net als in de voorgaande edities gaan we ook dit jaar op zoek naar de Beste Praline (voor professionelen en studenten) en de Beste Chocoladereep (voor professionelen) van het Jaar. De jury bestaat net zoals voorgaande jaren uit referenties uit de chocoladesector, met onder meer klinkende namen zoals David Maenhout, Jurgen Koens, Justine Lannoo, Bruno Van Vaerenbergh, Bernard Proot, Jelle Verstraete, Guido Devillé en nog zo veel meer.

bca

Bean-to-bar CHOCOLADEREEP

Van cacaoboon tot chocoladereep, wereldwijd is er steeds meer interesse van chocolatiers om het volledige proces zelf in handen te nemen: van het uitzoeken van de betere cacaobonen tot het roosteren en malen van de bonen tot de afgewerkte chocolade. Bent u volledig mee met het bean-to-barverhaal? Schrijf u dan in voor de beste bean-to-bar chocoladereep.

bca

UNIEK CHOCOLADEConcept

In de categorie Beste Chocoladeconcept gaan we op zoek naar nieuw ontwikkelde producten, unieke ideeën en bijzondere concepten. Iedereen die een conceptueel verhaal heeft ontwikkeld met betrekking tot chocolade kan meedingen naar de titel.

bca

Winkelinrichting

Heeft u onlangs geïnvesteerd in een nieuwe winkel of in een renovatie van uw winkelpand? Waag dan uw kans in de categorie Beste Winkelinrichting.

bca

Wilt u uw unieke chocoladecreatie, -concept of -winkelinrichting voorstellen in het prestigieuze Belgium Chocolate Awards-boek? Aarzel dan niet en stel deze aan ons voor:

SCHRIJF U IN VOOR DE VAKWEDSTRIJD

##campagne:12##

 

Wat heb je nodig

Krijg GRATIS toegang tot het artikel
of
Proef ons gratis!Word één maand gratis premium partner en ontdek alle unieke voordelen die wij u te bieden hebben.
  • checkwekelijkse newsletter met nieuws uit uw vakbranche
  • checkdigitale toegang tot 35 vakbladen en financiële sectoroverzichten
  • checkuw bedrijfsnieuws op een selectie van vakwebsites
  • checkmaximale zichtbaarheid voor uw bedrijf
Heeft u al een abonnement? 
Geschreven door Jade Lambrecht8 februari 2022

Meer weten over

Print Magazine

Recente Editie
29 augustus 2025

Nu lezen

Ontdek de nieuwste editie van ons magazine, boordevol inspirerende artikelen, diepgaande inzichten en prachtige visuals. Laat je meenemen op een reis door de meest actuele onderwerpen en verhalen die je niet wilt missen.

In dit magazine