Online magazines

30 november 2023 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
reis naar de cacao

Wie dagdagelijks professioneel bezig is met chocolade, doet er goed aan om ook de oorsprong van het product te kennen en te begrijpen. Ter Groene Poorte nam die boodschap ter harte en trok met enkele studenten naar Kameroen om te leren over de teelt en zichzelf.
Dieter Devriendt

bladmanager

Ter plekke bekijken hoe de cacaoteelt- en verwerking precies in zijn werk gaat, het is een verrijking voor elke (aspirerende) chocolatier. Ter Groene Poorte trok met enkele studenten naar Kameroen om exact dat te doen.
Belcolade mikt hoog met de uitbreiding van zijn chocoladefabriek in Aalst. Niet alleen verdubbelt de productiecapaciteit op deze site, het zal ook de eerste koolstofneutrale chocoladefabriek van ons land worden.
Een innovatieve pure chocolade, ontwikkeld dankzij onze expertise in fermentatie. Met So'Choc zet Belcolade het traditionele chocoladeproductieproces op zijn kop: door eerst een inspirerende smaakreis te definiƫren en vervolgens deze unieke kennis te gebruiken om deze tot leven te brengen.
De iconische pick-up van Ford herontdekt zichzelf in een nog indrukwekkendere versie dan ooit tevoren! Ontdek waarom deze nieuwe Ranger de krachtigste en meest indrukwekkende tot nu toe is. Ga de uitdaging aan en configureer die van jou nu.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.