Online magazines

23 april 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
chocoladetrends vertellen u wat te verkopen in 2024

'Zoete zonden'... iedereen laat zich wel eens verleiden. Wat de consument in 2024 kan overhalen, leest u in het rapport in deze online editie van Chocolaterie.
Dieter Devriendt

bladmanager

De levenshouding van consumenten evolueert voortdurend en dat heeft ook invloed op hun keuze voor chocolade en andere lekkernijen. In hun 'Top Chocolate Trends 2024 & Beyond' constateert Barry Callebaut dat consumenten opteren voor een drietal soorten 'zoete zonden'.

Lees nu Chocolaterie! Onmisbare vakinformatie over chocolaterie en patisserie.

 

 

 

Geïnspireerd door de levendige kleuren van de lente, is dit recept een perfecte mix van smaak en finesse, ideaal voor zowel beginnende als ervaren bakkers.

 

 

 

 

Food Discovery Awards is dé verkiezing waar culinaire innovaties in de kijker worden gezet. Heeft u een nieuw, innovatief product gecreëerd in de voedingssector? Schrijf u dan zeker in voor één van de tien categorieën van de Food Discovery Awards.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.