chocoladetrends vertellen u wat te verkopen in 2024
'Zoete zonden'... iedereen laat zich wel eens verleiden. Wat de consument in 2024 kan overhalen, leest u in het rapport in deze online editie van Chocolaterie. Dieter Devriendt
De levenshouding van consumenten evolueert voortdurend en dat heeft ook invloed op hun keuze voor chocolade en andere lekkernijen. In hun 'Top Chocolate Trends 2024 & Beyond' constateert Barry Callebaut dat consumenten opteren voor een drietal soorten 'zoete zonden'.
Geïnspireerd door de levendige kleuren van de lente, is dit recept een perfecte mix van smaak en finesse, ideaal voor zowel beginnende als ervaren bakkers.
Food Discovery Awards is dé verkiezing waar culinaire innovaties in de kijker worden gezet. Heeft u een nieuw, innovatief product gecreëerd in de voedingssector? Schrijf u dan zeker in voor één van de tien categorieën van de Food Discovery Awards.
Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.