Online magazines

20 maart 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
ALLES OVER EUDR

EUDR (EU Deforestation-free Regulation) deed al heel wat stof opwaaien in de sector, dat merkten ook wij aan de interesse in ons artikel daaromtrent. Cacaolab, Flanders' Food en Choprabisco sloegen recent de handen in elkaar om het vraagstuk aan te pakken tijdens een workshop.
Dieter Devriendt

bladmanager

In het Cacaolab werd begin maart 2024, i.s.m. Flanders' FOOD en Choprabisco, een workshop georganiseerd over traceerbaarheid in de hele cacaoketen.
Sinds 29 juni 2023 is de nieuwe verordening rond ontbossingsvrije producten in werking. Met een scala aan veeleisende, maar essentiƫle regels hoopt de EU om ontbossing en bosdegradatie wereldwijd een halt toe te roepen.
Bent u een gepassioneerde verswinkelier of producent van ambachtelijke producten? Wilt u uw culinaire creaties op een unieke manier presenteren aan collega's, chefs en aankopers uit de foodretail? Mis dan de Food Discovery Day niet.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.