Online magazines

27 februari 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
de chocolatier in de kijker!

In 2024 organiseert het vakblad Chocolaterie al voor de 12e keer de Belgium Chocolate Awards. Er zijn wat wijzigingen in de categorieën, maar het grootste nieuws is dat deelnemers zich op de uitreiking tijdens de Food Discovery Day ook kunnen voorstellen aan een breed professioneel publiek. Doe nu mee, voor het afsluiten van de inschrijvingen op 15 maart 2024.

Dieter Devriendt 
Bladmanager Chocolaterie

schrijf u in voor de prestigieuze vakwedstrijd!
Chocolaterie bekroont met de Belgium Chocolate Awards voor de 12e keer het vakmanschap van chocolatiers in 5 categorieën:
  • BESTE PRALINE 
  • BESTE BEAN-TO-BAR CHOCOLADEREEP
  • BESTE CHOCOLADE RELATIEGESCHENK
  • BESTE HOLGOEDCONCEPT
  • BESTE WHITE LABEL CHOCOLADEPRODUCT
Heeft u een unieke chocoladecreatie, holgoedconcept of relatiegeschenk gecreëerd die u wilt voorstellen aan Chocolaterie en aan onze jury? Aarzel dan niet en stel deze aan ons voor.
Vorm van wedstrijdpraline Belgium Chocolate Awards
Bij de nieuwe editie van de Belgium Chocolate awards gaan we net als bij de voorgaande edities opnieuw op zoek naar de Beste Praline van het Jaar. Dit jaar werken we wel anders: met een moule en max. 2 lagen & 1 structuur in de vulling.
thema
De 12e editie van de Belgium Chocolate Awards staat helemaal in teken van het thema 'DISCOVERY'. Discovery staat voor het verkennen en ontdekken van nieuwe mogelijkheden en ideeën. Bij het maken van de creaties met het thema 'discovery', draait het allemaal om het creëren van iets unieks en verrassends dat de zintuigen prikkelt en de verbeelding voedt. Het thema geldt enkel voor de categorie praline. Laat uw inspiratie de vrije loop en verras ons met uw unieke creatie.
HOE DEELNEMEN

Deelnemen gebeurt in 2 stappen:

 

1 INSCHRIJVEN

Schrijf u in voor de wedstrijd via het online inschrijvingsformulier
Stel uw creatie / concept / project voor door de vragen in het dossier zo compleet mogelijk te beantwoorden. Illustreer ook aan de hand van enkele foto's.  

Deadline indienen dossier: 15/04/2024

 

2 UW CREATIE LEVEREN

U moet uw creatie indienen voor de dag van de jurering bij deelname in de categorie

- beste praline: 24 wedstrijdpralines

- beste bean-to-bar chocoladereep: 300 gram (verdeeld in repen van 40 tot 80 gram)
- Voor de andere categorieën volstaat 1 exemplaar van het betreffende product.

Datum: 30/05/2024

uitreiking op de FOOD DISCOVERY DAY 
De uitreiking van de Belgium Chocolate Awards zal plaatsvinden op dinsdag 10 september tijdens de Food Discovery Day. Op deze dag krijgen producten de kans om ontdekt de worden door een breed publiek van professionals. Deze gelegenheid plaatst lekkernijen in de schijnwerpers, waar ze gedeeld kunnen worden met gelijkgestemde connaisseurs.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.