Online magazines

4 januari 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
Voluit in 2024

2023 was niet slecht, maar 2024 kan vast nog beter! Het jaar goed inzetten doen we met informatie over de verordening rond ontbossingsvrije producten (EUDR). Die wetgeving die ontbossing en bosdegradatie een halt toeroept, heeft ook zijn impact op de chocoladesector.
Dieter Devriendt

bladmanager

Sinds 29 juni 2023 is de nieuwe verordening rond ontbossingsvrije producten in werking. Met een scala aan veeleisende, maar essentiële regels hoopt de EU om ontbossing en bosdegradatie wereldwijd een halt toe te roepen. Wat betekent dit nu voor de chocoladesector?
Ontdek de voordelen van de samenwerking tussen technische scholen en bedrijven en laat u inspireren door succesvolle cases. De eerste sprekers zijn bekend: BMW - Diagnose Car, VTI Brugge, Unilin - RTC West-Vlaanderen en Ter Groene Poorte. Aanmelden kan nu met vroegboekkorting.
Ter Groene Poorte (TGP) draagt duurzaamheid hoog in het vaandel en werkt daarom sterk samen met de sector. Timon Michiels (Carcasse - Hendrik Dierendonck), Carl De Laey (Technisch Adviseur Hotelschool TGP), Eddy Van Belle (Puratos) en Peter Teerlinck (chocolatier TGP) gaan hier dieper op in tijdens het symposium.
Op zoek naar een nieuw bedrijfsvoertuig? Geniet nu van onze Saloncondities én van 5 jaar garantie* op ons gamma bedrijfsvoertuigen. Bezoek een van onze Van Centers en krijg advies op maat van onze gecertificeerde experts.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.