Online magazines

17 januari 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
belgium chocolate awards in 2024

Ook in 2024 organiseren wij opnieuw de Belgium Chocolate Awards. Met een licht gewijzigd concept zullen we dit jaar zeven prijzen uitreiken op de Food Discovery Day ... de inschrijvingen zijn geopend!
Dieter Devriendt

bladmanager

In 2024 organiseert het vakblad Chocolaterie de 12e editie van de Belgium Chocolate Awards. In vergelijking met de vorige editie zijn er enkele belangrijke veranderingen in het concept.
Mis het symposium gewijd aan de cruciale samenwerking tussen Belgische bedrijven en het technisch onderwijs niet. Ontdek de voordelen en laat u inspireren. Reserveer nu nog uw plaats!

Bedankt aan alle klanten die dagelijks vertrouwen in Ford stellen en de Ford Transit Custom kiezen als hun ideale bestelwagen. Ontdek het nieuwe Transit-gamma bij uw Ford-verdeler en boek nu een testrit op Ford.be!

 

Op zoek naar een nieuw bedrijfsvoertuig? Geniet nu van onze Saloncondities én van 5 jaar garantie* op ons gamma bedrijfsvoertuigen. Bezoek een van onze Van Centers en krijg advies op maat van onze gecertificeerde experts.

Geniet in januari van onze Saloncondities. Nissan Townstar Combi, vanaf €249/maand, laatste verhoogde maandaflossing: €10.389.

 

 

 

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.