In de chocoladesector vormen chocolade en noten een goede combo. Opvallend is dat vooral de traditionele notensoorten voor dat extraatje blijven zorgen bij de chocolade. Dieter Devriendt
Amandelen, hazelnoten, walnoten en pistachenoten dragen de laatste jaren de titel van favoriete noten in chocolade- en bakkerijproducten. En ook anno 2024 zijn deze 4 soorten niet van de troon te stoten.
Belgium Chocolate Awards nodigt u uit om uw eigen unieke variaties en creaties voor te stellen, zonder specifieke merknamen of branding, waarbij de focus ligt op de kwaliteit en smaak van de chocolade.
De nieuwe Daily biedt meer: meer connectiviteit, duurzaamheid, comfort, digitale functies, veiligheid en premium packs. Nu uitzonderlijke condities: 3 jaar standaard waarborg en C1 rijbewijs, voordelige optie packs en intrestvoet vanaf 0%!
Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.