Online magazines

1 maart 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
Favoriete noten

In de chocoladesector vormen chocolade en noten een goede combo. Opvallend is dat vooral de traditionele notensoorten voor dat extraatje blijven zorgen bij de chocolade.
Dieter Devriendt

bladmanager

Amandelen, hazelnoten, walnoten en pistachenoten dragen de laatste jaren de titel van favoriete noten in chocolade- en bakkerijproducten. En ook anno 2024 zijn deze 4 soorten niet van de troon te stoten.

 

Belgium Chocolate Awards nodigt u uit om uw eigen unieke variaties en creaties voor te stellen, zonder specifieke merknamen of branding, waarbij de focus ligt op de kwaliteit en smaak van de chocolade.

 

De nieuwe Daily biedt meer: meer connectiviteit, duurzaamheid, comfort, digitale functies, veiligheid en premium packs. Nu uitzonderlijke condities: 3 jaar standaard waarborg en C1 rijbewijs, voordelige optie packs en intrestvoet vanaf 0%!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.