Online magazines

6 maart 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
op weg naar duurzamere chocolade

Met Beyond Chocolate werkt de Belgische chocolade-industrie aan een shift naar meer duurzaamheidsinvesteringen. Op marktniveau wordt vooruitgang geboekt, maar er blijft werk op niveau van de telers.
Dieter Devriendt

bladmanager

Met een rapport wordt jaarlijks de vooruitgang van Beyond Chocolate geboekstaafd. Het partnerschap voor een meer duurzame Belgische chocolade-industrie toont zich op weg naar de doelen in 2025.

 

Op zoek naar een unieke origine praliné? Probeer dan de fijne en prestigieuze IGP Piémont hazelnoot, rechtstreeks uit Italië. Laat je verleiden door zijn unieke, subtiele hazelnootsmaak, op traditionele wijze bereid met een puntje fleur de sel.

Van cateraar tot horeca uitbater, van chocolatier tot bakker. Voor elke stiel binnen de foodretailsector brengen we betrouwbare en onmisbare informatie, inspiratie en oplossingen op maat.

 

Food Discovery Day is een inspirerende netwerk en tasting day waar vakmanschap, inspiratie en innovatie centraal staan. Naast de voorstelling van creaties, zullen er tal van netwerkmomenten voorzien worden.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.