Praline studenten
Sakura
A (Japanse letter)
Œil péruvien
Cacao juice sensation
MAOZI
Medaru
partners
Belgium Chocolate Awards is een initiatief van Chocolaterie in samenwerking met:
##campagne:12##
Belgium Chocolate Awards is een initiatief van Chocolaterie in samenwerking met:
##campagne:12##
Bij de uitreiking van de Belgium Chocolate Awards 2025 tijdens beurs Artisan (Kortrijk) was de verrassing groot toen zowel de winnaar van de praline professioneel als die van de praline student uit de Sint Jozef Geel-school bleken te komen. Voor leraar Christof Lauwers en student Gil Hey was die verrassing leuk, maar niet geheel onverwacht.
David Van Acker en Pieter de Volder van ZUUT zijn geen onbekenden voor vakblad Chocolaterie. In 2023 wonen ze met hun eigen interieurcreaties nog de toenmalige Best Shop Design-categorie van de Belgium Chocolate Awards. Tijdens een bezoek aan hun fantasierijke winkel in Leuven spraken we over de geschiedenis van ZUUT en wat de toekomst brengt.
Dankzij de uitstekende samenwerking met de vakjury en het professionalisme van de deelnemers, zijn we erin geslaagd om ook deze editie tot een geslaagd einde te brengen en zijn de winnaars bekend!
Chocolaterie reikte eind mei 2023 voor de elfde keer de Belgium Chocolate Awards uit. Shota Matsubara won in de categorie ‘Beste praline voor de professionelen’. Hij studeerde en werkte eerst zes jaar in Japan en hij is nog maar drie jaar hier.
Ontdek de nieuwste editie van ons magazine, boordevol inspirerende artikelen, diepgaande inzichten en prachtige visuals. Laat je meenemen op een reis door de meest actuele onderwerpen en verhalen die je niet wilt missen.