PralinesPremium

Medaru

Medaru

Beschrijving praline

Coating: Callebaut 665NV
Interne opbouw: gel sudachi - karamel dulcey vanille - macadamia praline.
Decoratie: gouden embleem Olympische Spelen in melkchocolade.
Concept: ik heb het thema van de wedstrijd goed onder de loep genomen. Om te starten ben ik op zoek gegaan naar een link met Japan. Deze link heb ik met de sudachigel zeker gevonden. Hierbij hebben we dan smaken gezet die goed in harmonie gaan met deze citrusvrucht. Tenslotte is de naam van mijn praline het volledige concept: Medaru! Ofwel medaille in het Nederlands. Hieraan denk je meteen als het over de Olympische Spelen gaat.

deelnemer

Yannick Haast - Kogeka

Wat heb je nodig

Krijg GRATIS toegang tot het artikel
of
Proef ons gratis!Word één maand gratis premium partner en ontdek alle unieke voordelen die wij u te bieden hebben.
  • checkwekelijkse newsletter met nieuws uit uw vakbranche
  • checkdigitale toegang tot 35 vakbladen en financiële sectoroverzichten
  • checkuw bedrijfsnieuws op een selectie van vakwebsites
  • checkmaximale zichtbaarheid voor uw bedrijf
Heeft u al een abonnement? 

Meer weten over

Print Magazine

Recente Editie
29 augustus 2025

Nu lezen

Ontdek de nieuwste editie van ons magazine, boordevol inspirerende artikelen, diepgaande inzichten en prachtige visuals. Laat je meenemen op een reis door de meest actuele onderwerpen en verhalen die je niet wilt missen.

In dit magazine