Online magazines

22 maart 2022 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
foodbubbles: 5 unieke verhalen
Een paar keer per jaar zal dit online magazine in teken staan van FoodBubbles: inspirerende verhalen en concepten uit de wereld van chocolatiers. Voor deze editie hebben we 5 unieke verhalen verzameld. 

Jade Lambrecht - bladmanager
De Cabosse-praline van Chocolatier Vandenbulcke uit Kortrijk pakt de gouden medaille op de ISM-beurs in Keulen. De praline heeft een unieke vulling van upcycled cacaovruchtpulp.
Carlo Midiri mag zich de nieuwe Nederlandse World Chocolate Master noemen. Hij overtuigde de vijfkoppige jury met vijf hoogstaande creaties rond het thema de toekomst.
Een gastronomische artisanale luxe chocolaterie met aandacht voor metabolisch vriendelijke ingrediënten, toegankelijk voor een groot publiek; dat is waar Inca’Cao voor staat.
Olivier Willems heeft in 27 jaar tijd zichzelf weten uit te bouwen tot een sterk merk. De Oostende chocolatier heeft zich steeds weten aan te passen aan de wensen van de consument en deinst niet terug voor een experiment.
Begin maart opende de Belgische koffie- en theeverdeler Cantata een nieuwe vestiging in Turnhout. Het is de allereerste winkel die niet in een shoppingcenter ligt, dan wel op de vernieuwde Turnova-site.
Net zoals de voorbije jaren voeren we een grootschalig onderzoek ivm geplande investeringen op het gebied van winkelinrichting. Wij vragen hiervoor 1 minuut van uw tijd en in ruil krijgt u de resultaten in uw mailbox.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.