Online magazines

23 maart 2021 Vakinformatie over chocolaterie en patisserie

Online versie bekijken
hoe begint u eraan?
Naar China exporteren is een interessante, maar ingewikkelde casus waaraan veel werk voorafgaat. Echter, Chinezen zijn betrouwbare zaken­partners, het loont voor ondernemende chocolatiers dus zeker de moeite om hun product aan de man te brengen in het Verre Oosten. 
Marie Verhulst
Bladmanager
 
Voor Belcolade is smaak dé prioriteit. Met Cacao-Trace focussen we ons op smaak en op betere levensomstandigheden voor de cacaoboeren. We beantwoorden ook verschillende opkomende trends met een breder gamma aan producten richting gezondheid & welzijn.
De geschiedenis van guimauve, spek en marshmallow is terug te voeren naar dezelfde oeroude stamvader. Vandaag spreken deze zoetwaren een publiek aan van 4 tot 99 jaar.
Moederdag inspiratie voor patisserie en chocolaterie. Met Callebaut Ruby en Mona Lisa decoratie. Schrijf je in voor dit gratis live webinar 13 april 2021 10u-11u chef Dries Delanghe
Duitsland en Nederland zouden meer chocolade exporteren dan België, volgens De Morgen (2017). Wat deze cijfers ook beweren, Belgische chocolade is een erg gegeerd luxeproduct omdat kleine en middelgrote producenten...
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.