Online magazines

10 maart 2021 Vakinformatie over chocolaterie en patisserie

Online versie bekijken
sterk merk
Van een kleine chocolatier tot een sterk merk. Dat is hoe je Olivier Willems kan omschrijven. De Oostendse chocolatier mag zich zelfs Chocolatier of the Year noemen. "Een kers op de taart voor al het harde werk", aldus Olivier. 
Bladmanager
Marie Verhulst
 
Olivier Willems heeft in 27 jaar tijd zichzelf weten uit te bouwen tot een sterk merk. De Oostende chocolatier heeft zich steeds weten aan te passen aan de wensen van de consument en deinst niet terug voor een experiment.
Voor Belcolade is smaak dé prioriteit. Met Cacao-Trace focussen we ons op smaak en op betere levensomstandigheden voor de cacaoboeren. We beantwoorden ook verschillende opkomende trends met een breder gamma aan producten richting gezondheid & welzijn.
De vraag naar bereidingen met originechocolade neemt alsmaar toe. De consument vraagt meer dan ooit naar producten waarvan hij de oorsprong kent en die op een duurzame en eerlijke manier tot stand zijn gebracht.
Net als chocolade en pralines is nougat een product dat een grote diversiteit kent, niet alleen op het gebied van herkomst, maar ook qua productie en soorten.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.