- 09 februari 2022
- Door Jade Lambrecht
programma inspiratiedag: belgium chocolate awards day
een inspirerende dag vol presentaties en demo's
Op dinsdag 31 mei organiseert Chocolaterie een inspirerende thema- en netwerkdag in Ter Groene Poorte (Brugge). Naast de bekendmaking van de winnaars van de Belgium Chocolate Awards staat deze dag in het teken van vakmanschap, inspiratie en innovatie. Aan de hand van presentaties en demo's informeren en inspireren specialisten en professionals uit de chocoladewereld u over de laatste trends uit de chocoladewereld. De breaks en de lunch bieden u een unieke gelegenheid om te netwerken met andere gasten en collega's uit de sector. De inspiratiedag sluit feestelijk af met een receptie.
INSCHRIJVEN BELGIUM CHOCOLATE AWARDS DAY
INSPIRATIE ALOM
Tijdens de Chocolate Awards Day ontdekt u:
- alle pralines die meedingen naar de Chocolate Awards,
- alle chocoladerepen die meedingen naar de Chocolate Awards,
- de laatste innovaties op het gebied van chocolade,
- de best ingerichte winkels,
- de nieuwste producten van onze partners.
Programma
09.00 – 09.30 u.: ontvangst met koffie en ontbijt
09.30 – 10.30 u.: presentatie 'The do’s and don’ts in experiential retailing' door Katelijn Quartier (academic director Retail Design Lab, assistant professor retail design) (ENG) + prijsuitreiking Beste Winkelinrichting
10.30 – 11.00 u.: koffiepauze voormiddag
11.00 – 12.00 u.: presentatie 'Best approach to innovation and new concepts' door Dirk De Jongh (lecturer innovation & advisor knowledgetransfer Erasmus Hogeschool) (ENG) + prijsuitreiking Beste Chocoladeconcept
12.00 – 13.00 u.: lunch
13.00 – 14.45 u.: inspiratiesessies in bakkerijschool (mini-demo’s door sponsors met doorschuifsysteem). Hier kunnen ook de deelnemende pralines, chocoladerepen en innovaties worden bekeken.
14.45 – 15.45 u.: presentatie 'Get started with bean-to-bar' door Mario Vandeneede (chocolate maker/manager @Chocolatoa) (ENG) + prijsuitreiking Beste Bean-to-bar Chocoladereep
15.45 – 16.00 u.: koffiepauze namiddag
16.00 – 17.00 u.: presentatie 'Goede storytelling en winkelcommunicatie zorgt voor meerverkoop' door Caroline Quintijn (winkelcoach) (NL/FR) + prijsuitreiking Beste Gevulde Chocoladereep & Beste Praline
17.00 – 18.00 u.: receptie
INSCHRIJVEN BELGIUM CHOCOLATE AWARDS DAY