21 januari 2025 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Creativiteit en innovatie met respect voor traditie

Oog voor detail, vooral bij alledaagse ingrediënten, want daarin schuilt volgens Nicolas Arnaud de échte magie. Chocolaterie sprak met de Brusselse patissier met Franse afkomst.

Dieter Devriendt

bladmanager

Creativiteit en innovatie met respect voor traditie: dat is wat de patisserie van Nicolas Arnaud kenmerkt. De Brusselse patissier combineert zijn Franse afkomst met de waardevolle ervaring die hij opdeed bij Marc Ducobu, wat zijn stijl heeft gevormd.
Nele Delvoye en Maarten Michiels van VINTO komen op het Symposium Technisch Onderwijs op 22 januari de werking en best practices van de organisatie delen.
Bent u een chocolatier en maakt u de lekkerste chocoladecreaties? Schrijf u dan in voor deze prestigieuze wedstrijd en krijg erkenning voor uw vakmanschap. Laat uw creativiteit de vrije loop en verras de jury met uw unieke smaakcombinaties en prachtige presentaties.
Anthon Hanssens van Hanssens Catering geeft op het Symposium Technisch Onderwijs op 22 januari inzicht in de uitdagingen die de zoektocht naar personeel in de grootkeukensector met zich meebrengt.
meer focus, meer synergiën, meer business - de highlight voor de zoetwaren- en snackbranche! Van 2 t/m 5 februari 2025 wordt het zoet in Keulen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.