Ook in 2025 organiseert het Belgische vakblad Chocolaterie de Belgium Chocolate Awards. Met de 13e editie van dit initiatief belonen we opnieuw de beste chocoladecreaties en zetten we uw vakmanschap volop in de kijker. Ook dit jaar met productcategorieën die niet enkel gericht zijn op consumenten maar ook op professionele afnemers.
Chocolaterie bekroont met de Belgium Chocolate Awards voor de 13e keer het vakmanschap van chocolatiers in 5 categorieën:
BESTE PRALINE
BESTE BEAN-TO-BAR CHOCOLADEREEP
BESTE CHOCOLADE RELATIEGESCHENK
BESTE HOLGOEDCONCEPT
BESTE WHITE LABEL CHOCOLADEPRODUCT
Heeft u een unieke chocoladecreatie, holgoedconcept of relatiegeschenk gecreëerd die u wilt voorstellen aan Chocolaterie en aan onze jury? Aarzel dan niet en stel deze aan ons voor.
De 13e editie staat helemaal in het teken van het thema 'GO NUTS'. We dagen u uit om uw grenzen te verleggen en het publiek te verrassen met pralines die niet alleen lekker zijn, maar ook een verhaal vertellen. Kies voor speels of smaakvol, wij kunnen niet wachten om uw creaties te proeven.
Voor de 12e editie van de Belgium Chocolate Awards werden de prijzen uitgereikt op de Food Discovery Days. Op eventlocatie De Montil (Affligem) werden in 5 categorieën de winnaars beloond. Ontdek ze hier.
Wie heeft u dit jaar het meest weten te verrassen met zijn of haar heerlijke creaties? Heeft u een favoriete chocolatier dat volgens u absoluut de titel van Chocolate Personality of the Year verdient? Laat het ons weten en deel uw nominatie met ons!
Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.