Online magazines

02 december 2020 Vakinformatie over chocolaterie en patisserie

MEesterlijke tips
Anthony Lams -  meester in marsepein -  zijn creaties veroveren niet alleen het Belgische grondgebied, maar hij triggert ook de smaakpapillen van klanten ver buiten onze landsgrenzen. Wat maakt marsepein zo aantrekkelijk en welke tips heeft Anthony voor u? Ontdek het in deze nieuwsbrief!
Marie Verhulst
Bladmanager
Uw vakblad trok naar het West-Vlaamse Bredene en klopte aan bij Anthony Lams, de meester in marsepein. Dé ideale man dus om ons meer te vertellen over het reilen en zeilen in de wereld van marsepein.
Kleur bekennen. Daar draait het om bij de Mood Chocolates. Het is een nieuw concept van Callebaut, dat aansluit op de behoeften van de nieuwe generatie consumenten en dat is gebaseerd op de trend Mood Food.
Bekijk zeker eens uw huurcontract voor uw vuilvangmatten.
Irinox lanceert een unieke, multi-inzetbare reeks Multifresh NXT blastchillers. Wat zijn de voordelen en waarom is het een absolute must-have voor uw keuken? Ontdek het hier!
De voordelen van een totaalleverancier voor uw verpakking. U heeft uw eigen product tot in perfectie voltooid. U kan niet wachten om het aan het publiek te presenteren en verkopen. Maar u bent er nog niet…
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.