Online magazines

24 februari 2021 Vakinformatie over chocolaterie en patisserie

wij zoeken chocoladetalent!
Via de Chocolate Awards zijn we op zoek naar het chocoladetalent van vandaag en morgen. Bent u ervan overtuigd dat uw creatie een echte winnaar is? Aarzel dan niet u nog in te schrijven!
Marie Verhulst
Bladmanager
 
De 'PMG Belgium Chocolate Awards' zetten ook in 2021 het vakmanschap van de chocolatiers in de kijker en belonen opnieuw de beste praline en chocolate bar. Deze editie staat in het teken van de Olympische Spelen in Tokio. Schrijf snel uw creatie in en wie weet wint u de awards.
Het vakblad Chocolaterie zet ook in 2021 het vakmanschap van de chocolatiers in de kijker met de 'Belgium Chocolate Awards'. Deze editie staat in het teken van de Olympische Spelen en ziet er met meer dan 50 deelnemers opnieuw veelbelovend uit.
Video: Konijntje voor Pasen Kinderen vallen als een blok voor deze konijntjecreatie. "Ik had dit idee al een tijdje in mijn hoofd”, vertelt Mathieu Dierinck, Callebaut Chef. “Dit konijntje doet mij direct aan Pasen denken."
Vanille is een van de meest verfijnde parfums. Voor velen is het dan ook het ultieme ingrediënt om creaties en gerechten tot een hoger niveau te tillen. Alternatieven kunnen een oplossing zijn om de produtiekost onder controle te houden.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.