Online magazines

12 augustus 2020 Vakinformatie over chocolaterie en patisserie

klantenbelofte
“Waarom moet de klant hier binnenstappen en niet ergens anders? Dat is de eerste en centrale vraag die je je als ondernemer moet stellen. Het antwoord daarop moet niet alleen duidelijk zijn voor jezelf, maar ook voor uw klanten. Pas zo kan u hen overtuigen en in uw zaak lokken.
Marie Verhulst
Bladmanager

Glazuur is licht en geeft uw creaties een speelse en hedendaagse toets in harmonie met de overige ingrediënten. Spelen met kleur is daarbij een trend, al prefereert de Belg nog steeds natuurlijke tinten...

Topchocolatier David Maenhout uit Knokke-Heist heeft twee gouden awards gewonnen tijdens de Benelux Chocolatier Competition. Bovendien kreeg hij van de jury ook een 'Innovatie-award'. "Een absoluut hoogtepunt in deze coronatijden"...
De eenvoudigste oplossing tegen vetbloem? De chocolade opeten vooraleer vetbloem optreedt. Helaas is dit niet altijd mogelijk.
Overleven in het huidige retaillandschap is geen evidentie. Het is niet altijd makkelijk om als kleine zelfstandige je plaats te veroveren tussen grote ketens, zowel online als offline. Toch gelooft Steven Bollé,...
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.