Edgy over-the-top of net superklassiek, hypermodern of minimalistisch... de inrichting van uw winkel weerspiegelt waar u en uw chocolaterie voor staan. Dus is het niet iets waar men licht moet over gaan. Lees er alles over in dit digitale magazine.
Dieter Devriendt
Bladmanager
Chocolaterie winkelinrichting
Lees het digitale magazine over chocolaterie winkelinrichting en laat je inspireren door doordachte concepten zoals bij ’t ZUUT in Leuven. Ontdek ook hoe interieur en beleving samensmelten, met inzichten van retailexperts over de ultieme 360° klantbeleving.
In 2018 verraste Callebaut de wereld met Ruby chocolade: de vierde chocolade die iedereen verwent met een intense, fruitige smaak, frisse en zure toetsen en - niet te vergeten - zijn onmisbare roze kleur. Vandaag presenteren we jou graag de volgende Ruby generatie.
Heeft u een uniek voedingsproduct die u graag in de schijnwerpers wil zetten? Schrijf uw product in voor de Food Discovery Awards maak kans op het felbegeerde kwaliteitslabel dat uw creatie onderscheidt als een ware smaakmaker. Inschrijven kan nog tot 30/06, mis deze unieke kans niet!
Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.