Eind september reikten we met vakblad Chocolaterie (en zijn lezers) de Belgium Chocolate Awards 2025 uit. 5 categorieën, 6 verschillende winnaars... ontdek ze allemaal hier.
Dieter Devriendt
Bladmanager
Chocolade & persoonlijkheden bekroond op Artisan
Tijdens Artisan in Kortrijk Xpo werden op dinsdag 30 september de Food Personality Awards én de Belgium Chocolate Awards 2025 uitgereikt. 7 uitzonderlijke persoonlijkheden werden in de bloemetjes gezet, net als 6 winnaars in de chocoladecategorieën.
Heeft u een bijzonder project afgerond? Viel uw team recent in de prijzen of lanceert u met trots een innovatief product? Met de PMG NewsDesk deelt u uw nieuws rechtstreeks met 430.000 Belgische kmo's.
Save the date ! Symposium: De rol van de onderneming in het technisch onderwijs
Hoe kunnen bedrijven en scholen samen jongeren voorbereiden op de toekomst? Dit symposium brengt onderwijs en bedrijfsleven samen rond inspirerende cases, inzichten en debat. Noteer 21/01/26 alvast in uw agenda!
Fine dining draait om smaak, gemoedelijkheid en durf
Olly Ceulenaere is de chef van het Gentse sterrenrestaurant Publiek, waar hij lokale op een verrassende en toegankelijke manier tot leven brengt. Zijn stijl is no-nonsense en creatief: geen luxeproducten, maar eerlijke smaken in verfijnde, originele
Aalterse installateur van laadpalen kiest bewust voor Ford E-Transit
In Aalter koos laadpaalinstallateur Plugzero bewust voor de Ford E-Transit. Betrouwbaarheid, rijbereik en praktisch gebruiksgemak gaven de doorslag. Hun verhaal toont hoe ook kleine bedrijven de mobiliteitstransitie mee vormgeven.
Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.