Op dinsdag 30 september 2025 gaan wij met de Belgium Chocolate Awards op verplaatsing. Place to be? Kortrijk Xpo, meer bepaald het Deli-inspiratieplein in hallen 1 & 2. Kom tijdens Artisan live de jurering meemaken en ontdek wie de prijzen wegkaapt in de verschillende chocoladecategorieën.
Dieter Devriendt
Bladmanager
Belgium Chocolate Awards 2025 tijdens Artisan
Tijdens de eerste editie van Artisan - de samensmelting van de professionele foodbeurzen Broodway, Meat Expo & Taste of Tavola - zal op dinsdag 30 september voor het eerst in Kortrijk Xpo de Belgium Chocolate Awards plaatsvinden.
Callebaut: Duurzame & kwalitatieve chocolade met karakter
Smaak is meer dan een zintuiglijke ervaring, het is een universele taal. Bij Callebaut spreken we die taal al sinds 1911, met chocolade die niet alleen uitblinkt in kwaliteit, maar ook in verantwoordelijkheid. Onze nieuwe campagne “Masters of Taste” is een ode aan vakmanschap, duurzaamheid en de mensen achter elke cacaoboon.
Sabine Goethals maakte deze culinaire hotspot over chef Floris Van Der Veken, jarenlang de vertrouwde rechterhand van Peter in Hof van Cleve in Kruisem.
Elektrische bestelwagens: fantasie of echte oplossing?
De elektrische transitie voor bedrijfsvoertuigen stuit op scepsis: hoge kosten, beperkte actieradius, kwetsbare batterijen en ontoereikende infrastructuur. Clichés of werkelijkheid? Een expert scheidt het echte van het valse in een uitgebreid interview.
Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.