18 februari 2025 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

paastrends 2025

Nu Valentijn weer achter de rug is, kunnen we de blik richten op Pasen. Maar hoe kan een professionele chocolatier nu precies zijn/haar winkel en assortiment optimaal voorbereiden op Pasen? Met aandacht voor de laatste trends en een aantal concrete suggesties voor onweerstaanbare creaties moet dat lukken.

Dieter Devriendt

bladmanager

Pasen is voor chocolatiers één van de belangrijkste momenten in het jaar. Het feest van lente en vernieuwing brengt niet alleen vreugde, maar ook een unieke kans om uw creativiteit als vakman te tonen én uw klanten te verrassen.
Chocolaterie neemt u mee doorheen de nieuwste trends en ontwikkelingen in de zoetwarenbranche en verrijkt uw kennis met tools en oplossingen om daar succesvol op in te spelen. Krijg toegang tot deze vakkennis en verzeker de toekomst van uw zaak
Belgium Chocolate Awards nodigt u uit om uw eigen unieke variaties en creaties voor te stellen, zonder specifieke merknamen of branding, waarbij de focus ligt op de kwaliteit en smaak van de chocolade. Verras ons met uw white label chocoladeproduct!
Geniet nu van verlengde Saloncondities én van 5 jaar garantie op alle Volkswagen bedrijfsvoertuigen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.