4 maart 2025 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Paasaanbod optimaliseren

Hoe kan een professionele chocolatier nu precies zijn/haar winkel en assortiment optimaal voorbereiden op Pasen – mét aandacht voor de laatste trends en concrete suggesties voor onweerstaanbare creaties? Chocolaterie helpt met onderstaand artikel.

Dieter Devriendt, bladmanager

Pasen is voor chocolatiers één van de belangrijkste momenten in het jaar. Het feest van lente en vernieuwing brengt niet alleen vreugde, maar ook een unieke kans om uw creativiteit als vakman te tonen én uw klanten te verrassen.
Voor de 13de editie van de Belgium Chocolate Awards zijn we opnieuw op zoek naar de Beste Praline van het jaar! Het thema dit jaar 'Go Nuts', geeft jullie de kans om creativiteit, smaak en vakmanschap te laten samensmelten in een unieke praline. Inschrijven kan tot 15/03/25.
Bent u een chocolatier en maakt u de lekkerste chocoladecreaties? Schrijf u dan in voor deze prestigieuze wedstrijd en krijg erkenning voor uw vakmanschap. Laat uw creativiteit de vrije loop en verras de jury met uw unieke smaakcombinaties en prachtige presentaties. Inschrijven kan tot 15 maart 2025!
Chocolaterie neemt u mee doorheen de nieuwste trends en ontwikkelingen in de zoetwarenbranche en verrijkt uw kennis met tools en oplossingen om daar succesvol op in te spelen. Krijg toegang tot deze vakkennis en verzeker de toekomst van uw zaak
Op 8 en 9 maart 2025 organiseert de Gilde van de Brugse Chocolatiers met Bruges in Choc opnieuw het grootste chocoladefestival van Vlaanderen. In de stadshallen van het Brugse Belfort mikt de organisatie op 70 standen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.