13 februari 2025Betrouwbare en onmisbare vakkennis
schrijf uw chocoLADEcreaties in !
Ook in 2025 organiseert het Belgische vakblad Chocolaterie de Belgium Chocolate Awards. Met de 13e editie van dit initiatief belonen we opnieuw de beste chocoladecreaties en zetten we uw vakmanschap volop in de kijker. Ook dit jaar met productcategorieën die niet enkel gericht zijn op consumenten maar ook op professionele afnemers.
Chocolaterie bekroont met de Belgium Chocolate Awards voor de 13e keer het vakmanschap van chocolatiers in 5 categorieën:
BESTE PRALINE
BESTE BEAN-TO-BAR CHOCOLADEREEP
BESTE CHOCOLADE RELATIEGESCHENK
BESTE HOLGOEDCONCEPT
BESTE WHITE LABEL CHOCOLADEPRODUCT
Heeft u een unieke chocoladecreatie, holgoedconcept of relatiegeschenk gecreëerd die u wilt voorstellen aan Chocolaterie en aan onze jury? Aarzel dan niet en stel deze aan ons voor.
De 13e editie van de Belgium Chocolate Awards staat helemaal in teken van het thema 'GO NUTS'. Met dit thema willen we u uitdagen om uw grenzen te verleggen en het publiek te verrassen met pralines die niet alleen lekker zijn, maar ook een verhaal vertellen. Of u nu kiest voor het speelse aspect of juist de smaakvolle diepgang van noten benadrukt... wij kunnen niet wachten om uw creaties te proeven!
Schrijf u in voor de wedstrijd via het online inschrijvingsformulier.
Deadline inschrijven: 15/03/2025
Stel uw creatie / concept / project voor door de vragen in het dossier zo compleet mogelijk te beantwoorden. Illustreer ook aan de hand van enkele foto's.
Deadline indienen dossier: 15/05/2025
2 UW CREATIE LEVEREN
U moet uw creatie indienen voor de dag van de jurering bij deelname in de categorie
- beste praline: 24 wedstrijdpralines
- beste bean-to-bar chocoladereep: 300 gram (verdeeld in repen van 40 tot 80 gram) Datum 30/09/2025 - Voor de andere categorieën volstaat 1 exemplaar van het betreffende product.
Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.