VOOR U OPGESOMD: ACHT TRENDS IN PATISSERIEDECORATIES

BRENG UW CREATIES NAAR EEN HOGER LEVEL DOOR DE DECORATIE-ELEMENTEN

Soorten

Chocoladeversieringen scoren nog steeds het beste. Hier kunnen patissiers en chocolatiers zich ook heel makkelijk mee onderscheiden en een meerwaarde bieden dankzij gepersonaliseerde decoraties. Zo kunnen er probleemloos logo’s geprint worden op chocolade. Het oogt mooi en strak. Daarnaast zijn hostieversieringen ook heel populair. Deze hebben een aantal niet onmiskenbare voordelen: suikervrij, glutenvrij, budgetvriendelijk, niet temperatuurgevoelig en zeer eenvoudige ingrediëntenlijst. Ook zijn ze ideaal om foto’s of logo’s op te printen.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.