- 04 januari 2021
- Door Charlotte De Noose
Steeds betere technieken, steeds meer storytelling
Originechocolade: chocolatiers en consument (s)maken het verschil

De vraag naar bereidingen met originechocolade neemt alsmaar toe. De consument vraagt meer dan ooit naar producten waarvan hij de oorsprong kent en die op een duurzame en eerlijke manier tot stand zijn gebracht. Al blijft het belangrijkste criterium voor de keuze van originechocolade de heerlijke smaak. Voor bakkers en patissiers de uitgelezen kans om het aanbod te verfijnen. Fabrikanten geven advies en recepturen, en reiken tools aan om uw klanten te informeren.
Dit is een plus artikel
Abonneer om dit artikel te lezen

CHOCOLATERIE ONLINE + PRINT ABONNEMENT
Word nu abonnee!
Krijg toegang tot onze online plusartikels en ontvang alle print magazines per post.
Gratis verder gaan?
Registreer en krijg gratis toegang tot 1 PLUS artikel/video
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u het online magazine. Het online magazine kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van het online magazine.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.
Reageer