- 01 maart 2019
- | 2 min. leestijd
MALEISIE WINT COUPE DU MONDE DE LA PATISSERIE
Vegan dessertbord en meer aandacht voor handwerk in de wedstrijd
30 jaar Coupe du Monde de la Patisserie zal enerzijds herinnerd blijven als het afscheid van oprichter en bezieler Gabriel Paillason en anderzijds de omslag naar een nieuwe generatie patissiers, voedingstrends en de dominantie van Aziatische teams. Maleisië verraste vriend en vijand tijdens de laatste Wereldbeker van de Patisserie door de gouden medaille weg te kapen voor de neus van Japan (zilver) en Italië (brons).
Dit is een plus artikel
Abonneer om dit artikel te lezen

CHOCOLATERIE ONLINE + PRINT ABONNEMENT
Word nu abonnee!
Krijg toegang tot onze online plusartikels en ontvang alle print magazines per post.
Gratis verder gaan?
Registreer en krijg gratis toegang tot 1 PLUS artikel/video
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u het online magazine. Het online magazine kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van het online magazine.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.
Reageer