- 05 juni 2018
- | 8 min. leestijd
INVESTEREN IN IJSBEREIDING BIEDT INTERESSANTE KANSEN
Shockvriezers en pasteurisators zijn geen overbodige luxe
De zomermaanden zijn voor chocolatiers doorgaans een moeilijke periode om te overbruggen. De temperaturen stijgen en mensen willen verfrissing, een nood waarbij hun kernproduct alleen geen soelaas kan bieden. Chocolade valt echter gemakkelijk te combineren met ijs. Dat maakt van ijs een interessante extra inkomstenbron. Het is bovendien een investering waar interessante marges bij komen kijken en die bovendien relatief snel terug te verdienen is. Fabrikanten bieden tegenwoordig voor starters bijkomende opleidingen aan om een stevige basiskennis op te bouwen.
Dit is een plus artikel
Abonneer om dit artikel te lezen

CHOCOLATERIE ONLINE + PRINT ABONNEMENT
Word nu abonnee!
Krijg toegang tot onze online plusartikels en ontvang alle print magazines per post.
Gratis verder gaan?
Registreer en krijg gratis toegang tot 1 PLUS artikel/video
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u het online magazine. Het online magazine kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van het online magazine.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.
Reageer