03 mei 2022 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

exclusief gesprek met herman van dender
Creatieve en zakelijke duizendpoot, ondernemer, chocolatier, wreldkampioen, patisserie en tv-vedette; wanneer we Herman Van Dender strikken in zijn chocoladefabriekje in Dilbeek blijft hij nuchter bij deze opsomming. Herman nam de zaak van zijn vader over in 1988 en nu, meer dan 30 jaar later, staan we even stil bij de historiek, het heden en de toekomst.

Jade Lambrecht - bladmanager
Een gesprek met Herman Van Dender is een wandeling door de geschiedenis van de Belgische patisserie en chocolaterie maar ook een terugblik op het medailletijdperk van de Belgische hoogdagen van de patisseriewedstrijden.
Op dinsdag 31 mei vindt de 'Belgium Chocolate Awards Day' plaats. Naast de bekendmaking van de winnaars, staat deze dag in het teken van vakmanschap, inspiratie en innovatie. Ontdek het programma en de sprekers. Schrijf u nu in voor dit unieke event!
In een sector continu in beweging en vol uitdagingen is bijblijven een must. Stilstaan betekent meer dan ooit tevoren achteruitgaan. Heldere dossiers en boeiende artikels zijn een onmisbare informatiebron. Krijg onbeperkt toegang tot deze vakkennis.
In 5 stappen verander je een gewone klant in een echte ambassadeur.
De geschiedenis van guimauve, spek en marshmallow is terug te voeren naar dezelfde oeroude stamvader. Vandaag spreken deze zoetwaren een publiek aan van 4 tot 99 jaar.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.