ChocoladePremium

DEELNEMERS 2019

Au Manon d'Hor - HORRUES
Ambachtelijk Chocolatier Wauters - SINT-NIKLAAS
Banketbakkerij-Tearoom H. van Haaren
Belvas - GHISLENGHIEN
By Michèle - HERSTAL
Cefor - NAMEN
Chocobolic - ROOSBEEK
Chocolade-Atelier Vyverman - SINT-NIKLAAS
Chocolaterie D'Heedene - DEERLIJK
Chocolaterie Manus - HOBOKEN
Chocolaterie Naomi - ANTWERPEN
Chocolaterie Patisserie De Berekuil - LEKKERKERK (NL)
COLOMAplus - MECHELEN
Eskobar - GEEL
Ginoti - BERENDRECHT
Hart Bvba - ARENDONK
Ifapme Villers-Le-Bouillet - SAINT-NICOLAS
Institute Emile Gryzon - ANDERLECHT
Jens Patisserie - SINT-LENAARTS
Joost Arijs - GENT
La Cabosse d'Or sa - WAYS
Lastans - ENSCHEDE (NL)
Okura Hotel - ZEEWOLDE (NL)
Patisserie Manus - MERKSEM
Patisserie Sasaki - BRUSSEL
PIVA - ANTWERPEN
Syntra Midden Vlaanderen - AALST
T'bakhuis - LILLE
Ter Groene Poorte - BRUGGE
The Chocolate Line - BRUGGE
Valentino Chocolatier - SCHEPDAAL
Van Nueten Chocolates - ZEEBRUGGE
VTI Spijker - HOOGSTRATEN
 

Wat heb je nodig

Krijg GRATIS toegang tot het artikel
of
Proef ons gratis!Word één maand gratis premium partner en ontdek alle unieke voordelen die wij u te bieden hebben.
  • checkwekelijkse newsletter met nieuws uit uw vakbranche
  • checkdigitale toegang tot 35 vakbladen en financiële sectoroverzichten
  • checkuw bedrijfsnieuws op een selectie van vakwebsites
  • checkmaximale zichtbaarheid voor uw bedrijf
Heeft u al een abonnement? 

Meer weten over

Print Magazine

Recente Editie
29 augustus 2025

Nu lezen

Ontdek de nieuwste editie van ons magazine, boordevol inspirerende artikelen, diepgaande inzichten en prachtige visuals. Laat je meenemen op een reis door de meest actuele onderwerpen en verhalen die je niet wilt missen.

In dit magazine