Chocolatoa heeft momenteel vier referenties 
chocolade in het assortimentVOOR 1.000 EURO EEN 'BEAN-TO-BAR'-LIJN

Chocolade maken is voor elke chocolatier mogelijk"

Mario Vandeneede is chocolademaker. Onder de naam Chocolatoa produceert hij in zijn atelier chocolade in small batches, vanaf de boon. Hierbij kiest hij voor een transparante werkwijze, waarbij hij de cacaoboer zelf wil kennen en een eerlijke prijs wil betalen. Mario ontwikkelde zelf een eigen productiemethode. Met 1.000 euro kan een chocolatier volgens hem al starten met bean-to-bar.

Dit is een plus artikel. Abonneer om dit artikel verder te lezen.

Dit is een plus artikel

Abonneer om dit artikel te lezen

Alternate Text

CHOCOLATERIE ONLINE + PRINT ABONNEMENT

Word nu abonnee!

Krijg toegang tot onze online plusartikels en ontvang alle print magazines per post.

Aangeboden door PMG REDACTIE
2,00 / Maand

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.