MARSEPEIN VERKOPEN KAN HET HELE JAAR DOOR

Werk wel altijd rond thema's

marsepeinHeel wat chocolatiers en patissiers komen in het najaar creatief uit de hoek met marsepeincreaties. Enkele fabrikanten en collega's echter geven u het goede voorbeeld en verkopen ze het hele jaar door. Hun verzamelde geheimen hebben we hieronder gebundeld. Pas hun tips toe en u merkt dat marsepein wel degelijk verkoopt buiten de klassieke thematische periodes. De consument schat hoogwaardige marsepein opnieuw naar waarde, maar uw bekendheid op dat vlak moet wel groeien.

HEEL WAT POTENTIEEL

Aanbieden is de boodschap

In ons land wordt er weinig marsepein aangeboden buiten de periode vanaf september met een piek in december.Toch verkopen pralines met marsepein wél het hele jaar door. Er is dus zeker potentieel om het seizoengebonden karakter met succes te doorbreken.Laat weten dat het tot uw assortiment behoort; maak reclame via uw website, Facebook en uw mailadressenbestand.

Meer weten over

MARSEPEIN CONFISERIE
Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.