ontdek hier de winnaars van de 10 edities

bca

Winnaars 'Best Praline - Category Professional'

2012: Marc Desagere (Au Manon d'Hor)
2013: Jurgen Baert (PIVA / Jurgen Baert Chocolate)
2014: Pascal De Deyne (toen voor Painture - nu: Van Dender en Cr’aime de la crème)
2015: Julie Vanborm (toen voor De Zwarte Vos - nu: Julicious-chocolates)
2016: Luuk Schaper (toen voor Choco-Kado de Berekuil - nu: Luux)
2017: Fien Oosthuyse (toen voor Ducobu - nu: Geldhof Fijnbakkerij)
2018: Niels Segers (toen voor Hotelschool Gent - nu: Goût Fou)
2019: Wim Vyverman (Chocolade-Atelier Vyverman)
2021: Hannes D’Heedene (Chocolaterie Hannes D’Heedene)
2022: Tio van Ginneken (Atelier Co-Pains)

Winnaars 'Best Praline - Category Student'

2012: Merlijn Dhaluin (Ter Groene Poorte)
2013: Lies Dhont (Hotelschool Gent)
2014: Studenten Syntra West
2015: Hannah Van Winckel (Hotelschool Gent)
2016: Roy Decraene, Niels Van De Steen en Nathan Jori (VTI Spijker)
2017:  Alex Verelst (PIVA)
2018: Ricardo Heuvelink (Aldeba College in Rotterdam)
2019: Louisa Hilger (Ter Groene Poorte)
2021: Yannick Haast (Sint Jozef Geel - KOGEKA)
2022: Chayma El Yazidi (Institut Emile Gryzon)

Winaars 'Best Filled Bar'

2017: Wim Vyverman (Chocolade-Atelier Vyverman)
2018: Arnaud Champagne (Chocolat Champagne)
2019: Jurgen Baert (PIVA / Jurgen Baert Chocolates)
2021: Tio van Ginneken (toen voor Manus - nu: Atelier Co-Pains)
2022: Tio van Ginneken (Atelier Co-Pains)

Winnaar 'Best Bean-to-bar'

2022: Maria D'Alo (Madalo)

Winnaar 'Best Chocolate Concept'

2022: Bram Hullebroeck (Twisted Things)

Winnaar 'Best Shop Design'

2022: Bombardon & Gauthier

Meer weten over

BELGIUM CHOCOLATE AWARDS

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.