Shahrazad


beschrijving chocolate bar
Minireep/ 'mock' praline: tahini, pure chocolade, gekarameliseerde en gezouten amandelen uit ons atelier/ omhulsel: pure chocolade.
deelnemer
Mina Apostolidis


Minireep/ 'mock' praline: tahini, pure chocolade, gekarameliseerde en gezouten amandelen uit ons atelier/ omhulsel: pure chocolade.
Mina Apostolidis
Praline op basis van een donkere ganache, biologische olijfolie agrumato sinaasappel, pure chocolade, cacao en kaneel. Deze is geïnspireerd op Griekenland, de manier waarop olijfolie wordt gebruikt in de patisserie in het land.
De Belgium Chocolate Awards gaan op zoek naar het chocoladetalent van vandaag én morgen. Binnenkort is het zover. Dan weten we wie er de beste praline en chocoladebar heeft. Maak hier alvast kennis met de deelnemers in de categorie Best Filled Chocolate Bar.
OVERZICHT DEELNEMERS 2020
Ontdek de nieuwste editie van ons magazine, boordevol inspirerende artikelen, diepgaande inzichten en prachtige visuals. Laat je meenemen op een reis door de meest actuele onderwerpen en verhalen die je niet wilt missen.