snackers

beschrijving chocolade bar
Pinda praliné met gezouten boterkaramel en geroosterde pinda's in een fijn gevormde melkchocoladereep.
deelnemer
Jean Sebastien Jonné - L'ALCHIMIE DU CHOCOLAT

Pinda praliné met gezouten boterkaramel en geroosterde pinda's in een fijn gevormde melkchocoladereep.
Jean Sebastien Jonné - L'ALCHIMIE DU CHOCOLAT
David Van Acker en Pieter de Volder van ZUUT zijn geen onbekenden voor vakblad Chocolaterie. In 2023 wonen ze met hun eigen interieurcreaties nog de toenmalige Best Shop Design-categorie van de Belgium Chocolate Awards. Tijdens een bezoek aan hun fantasierijke winkel in Leuven spraken we over de geschiedenis van ZUUT en wat de toekomst brengt.
Dankzij de uitstekende samenwerking met de vakjury en het professionalisme van de deelnemers, zijn we erin geslaagd om ook deze editie tot een geslaagd einde te brengen en zijn de winnaars bekend!
In het najaar van 2017 opende Stephan Dumon een nieuwe atelierwinkel. Naast de grote productie van suikervrije pralines voor Choc-o-Pure, kan hij er experimenteren met smaken en eigen chocolade voor een exclusief aanbod pralines onder de naam Puur Chocolat. De winkel is enkel geopend tijdens de productie. Na sluitingstijd kunnen de klanten terecht in de chocoladeautomaat.
Tijdens de eerste editie van Artisan - de samensmelting van de professionele foodbeurzen Broodway, Meat Expo & Taste of Tavola - zal op dinsdag 30 september voor het eerst in Kortrijk Xpo de Belgium Chocolate Awards plaatsvinden. Een aantal categorieën worden live gejureerd en voorafgaand aan de uitreiking van de Belgium Chocolate Awards reiken we ook de Food Personality of the Year Awards uit. Afspraak na de middag op het Deli-inspiratieplein in hallen 1 & 2.
Ontdek de nieuwste editie van ons magazine, boordevol inspirerende artikelen, diepgaande inzichten en prachtige visuals. Laat je meenemen op een reis door de meest actuele onderwerpen en verhalen die je niet wilt missen.