Sensation

BEschrijving praline
Truffel met een smeuïge ganache van witte chocolade en een verrassende toets van Kalamansi.
deelnemer
Sarah Delchambre

Truffel met een smeuïge ganache van witte chocolade en een verrassende toets van Kalamansi.
Sarah Delchambre
Video: praline Sweet Sensation Ricardo Heuvelink verraste de jury van de Belgium Chocolate Awards met zijn praline Sweet Sensation. Deze is opgebouwd uit een pecanpraliné en een passievruchtengelei. “Ik heb gekozen voor smaken die ik zelf lekker vind, en heb zo mijn praline verder uitgewerkt. Het resultaat is een frisse bonbon met een krachtige toets.” Ricardo studeert nog één dag per week aan het Albeda College in Rotterdam, de overige dagen werkt hij bij Choco-Kado De Berekuil.
Praline met het beste wat cacao te bieden heeft ... De vorm is bekleed met bronspoeder en gemouleerd in pure chocolade. De vulling bevat: suiker, room, glucose, cacao (cabosse naturals en cacaojuice) en melkchocolade.
Een chocolate bar gevuld met een gel van geroosterde rode biet, ganache van yoghurt en krokant laagje van walnoot. Omhuld met pure chocolade. Afgewerkt met de japanse tekens voor beetroot.
Ontdek de nieuwste editie van ons magazine, boordevol inspirerende artikelen, diepgaande inzichten en prachtige visuals. Laat je meenemen op een reis door de meest actuele onderwerpen en verhalen die je niet wilt missen.