PralinesPremium

Sakura (3)

sakura

sakura

skakura

skaura

beschrijving praline

Interne opbouw: een melkchocoladepraline. Bovenin zit een gelei van rode zure kers met Sakura. En een limoen-lycheeganache.
Coating: melkchocolade Callebaut. De praline is dubbel gemouleerd zodat in de coating een crunch zit van pailleté feuilletine.
Ingrediënten:
Sakura bloem
Sakura blad
Sakura gin
Yuzu
Rode zure kers
Lychee
Limoen

Wat is er nu japanser dan de Sakura?
De Japanse kers is een symbool voor Japan. Straalt kracht, leven, dood en wedergeboorte uit.
De techniek van de gekleurde coating is eerst de mal airbrushen met lila cacaoboter. Dan wanneer dat nog nat is met een sponsje deppen. Zo krijg je er het effect van die uitgeveegde strepen lila in. Daarna met wit airbrushen.
Decoratie is een takje met daarop de Sakurabloempjes gemaakt van marsepein.

deelnemer

Patrick De Vries

Wat heb je nodig

Krijg GRATIS toegang tot het artikel
of
Proef ons gratis!Word één maand gratis premium partner en ontdek alle unieke voordelen die wij u te bieden hebben.
  • checkwekelijkse newsletter met nieuws uit uw vakbranche
  • checkdigitale toegang tot 35 vakbladen en financiële sectoroverzichten
  • checkuw bedrijfsnieuws op een selectie van vakwebsites
  • checkmaximale zichtbaarheid voor uw bedrijf
Heeft u al een abonnement? 

Meer weten over

Print Magazine

Recente Editie
29 augustus 2025

Nu lezen

Ontdek de nieuwste editie van ons magazine, boordevol inspirerende artikelen, diepgaande inzichten en prachtige visuals. Laat je meenemen op een reis door de meest actuele onderwerpen en verhalen die je niet wilt missen.

In dit magazine