PralinesPremium

Ichiban

Ichiban

ichiban

ichiban

beschrijving praline

INTERNE OPBOUW
-Cashewnootcrunch
-Umeboshilycheeganache
Coating:
Melkchocolade
Decoratie:
- Medaillehouder met een bronzen, zilveren en gouden medaille.

CONCEPT
Wat hebben de Olympische spelen van Tokyo en de Belgium Chocolate Awards met elkaar gemeen? Nou, heel veel! Je doet mee aan een wedstrijd en aan het einde is een ceremoniële prijsuitreiking waarbij de mensen die een podiumprijs winnen een medaille krijgen. Dit was mijn inspiratie om deze 2 wedstrijden met elkaar te vermengen tot 1 praline. Als smaak wilde ik iets anders kiezen dan de 'standaard Japanse' smaken. Daarom heb ik gekozen voor de Japanse 'Umeboshi'. Dit is een jonge Japanse pruim. Deze heeft een zurige smaak en past daarom goed in combinatie met de fris zoetige lychee en zoutige cashew.

Deelnemer

Nina van Galen

Wat heb je nodig

Krijg GRATIS toegang tot het artikel
of
Proef ons gratis!Word één maand gratis premium partner en ontdek alle unieke voordelen die wij u te bieden hebben.
  • checkwekelijkse newsletter met nieuws uit uw vakbranche
  • checkdigitale toegang tot 35 vakbladen en financiële sectoroverzichten
  • checkuw bedrijfsnieuws op een selectie van vakwebsites
  • checkmaximale zichtbaarheid voor uw bedrijf
Heeft u al een abonnement? 

Meer weten over

Print Magazine

Recente Editie
29 augustus 2025

Nu lezen

Ontdek de nieuwste editie van ons magazine, boordevol inspirerende artikelen, diepgaande inzichten en prachtige visuals. Laat je meenemen op een reis door de meest actuele onderwerpen en verhalen die je niet wilt missen.

In dit magazine