Kogelslingeren

beschrijving praline
Een pure chocolade kogel gevuld met een biervulling van ‘de zwarte sinjoor’ stout bier. Een ganache van tonkaboon en een krokant laagje walnoot. Vormgegeven als een kogelslinger.
Deelnemer
Joop Dickens

Een pure chocolade kogel gevuld met een biervulling van ‘de zwarte sinjoor’ stout bier. Een ganache van tonkaboon en een krokant laagje walnoot. Vormgegeven als een kogelslinger.
Joop Dickens
Een chocolate bar gevuld met een gel van geroosterde rode biet, ganache van yoghurt en krokant laagje van walnoot. Omhuld met pure chocolade. Afgewerkt met de japanse tekens voor beetroot.
De Belgium Chocolate Awards gaan op zoek naar het chocoladetalent van vandaag én morgen. Binnenkort is het zover. Dan weten we wie er de beste praline en chocoladebar heeft. Maak hier alvast kennis met de deelnemers in de categorie praline.
OVERZICHT DEELNEMERS 2020
Ontdek de nieuwste editie van ons magazine, boordevol inspirerende artikelen, diepgaande inzichten en prachtige visuals. Laat je meenemen op een reis door de meest actuele onderwerpen en verhalen die je niet wilt missen.