PralinesPremium

Sakura (2)

sakura

BEschrijving praline

Als ontwerp kozen wij om via de Japanse kerselaar (Sakura) het land Japan in de kijker te zetten. Bovendien bevat de praline typerende Aziatische smaken. Om de Japanse kerselaar tot zijn recht te laten komen hebben we de praline ingekleurd met ruby en witte chocolade en gemouleerd in melkchocolade. De praline kreeg als extra touch een miniatuur kersenbloem. De vulling bestaat uit een bovenste laag karamel van limoen en citroengras en een tweede laag van amandelpralinékrokant. De krokant werd gemaakt van cashewnoten, chili, korianderzaad en een vleugje Himalayazout.

deelnemer

Chocolaterie Stijn Vanhoutte

Wat heb je nodig

Krijg GRATIS toegang tot het artikel
of
Proef ons gratis!Word één maand gratis premium partner en ontdek alle unieke voordelen die wij u te bieden hebben.
  • checkwekelijkse newsletter met nieuws uit uw vakbranche
  • checkdigitale toegang tot 35 vakbladen en financiële sectoroverzichten
  • checkuw bedrijfsnieuws op een selectie van vakwebsites
  • checkmaximale zichtbaarheid voor uw bedrijf
Heeft u al een abonnement? 

Meer weten over

Print Magazine

Recente Editie
29 augustus 2025

Nu lezen

Ontdek de nieuwste editie van ons magazine, boordevol inspirerende artikelen, diepgaande inzichten en prachtige visuals. Laat je meenemen op een reis door de meest actuele onderwerpen en verhalen die je niet wilt missen.

In dit magazine