PralinesPremium

Le saut périlleux

le saut périllaux

bEschrijving praline

41% melkchocolade ganache doordrenkt met wasabi en yuzu.
Omhuld met 70% pure chocolade.
Gele tot groene spuitversiering.
Concept: Japan heeft ons sterk geïnspireerd en wij wilden van de gebaande paden afwijken door zuurheid en kruidigheid te combineren.

deelnemer

Denis Ariqua

Wat heb je nodig

Krijg GRATIS toegang tot het artikel
of
Proef ons gratis!Word één maand gratis premium partner en ontdek alle unieke voordelen die wij u te bieden hebben.
  • checkwekelijkse newsletter met nieuws uit uw vakbranche
  • checkdigitale toegang tot 35 vakbladen en financiële sectoroverzichten
  • checkuw bedrijfsnieuws op een selectie van vakwebsites
  • checkmaximale zichtbaarheid voor uw bedrijf
Heeft u al een abonnement? 

Meer weten over

Print Magazine

Recente Editie
29 augustus 2025

Nu lezen

Ontdek de nieuwste editie van ons magazine, boordevol inspirerende artikelen, diepgaande inzichten en prachtige visuals. Laat je meenemen op een reis door de meest actuele onderwerpen en verhalen die je niet wilt missen.

In dit magazine