Wie wordt Eerste Patissier-Chocolatier van België 2021?

Herman Van Dender, Patrick Aubrion en Marc Ducobu blazen de wedstrijd nieuw leven in

De wedstrijd Eerste Patissier-Chocolatier van België wordt dit jaar voor het eerst sinds jaren opnieuw georganiseerd. Het nieuws werd aangekondigd tijdens de officiële prijsuitreiking voor de meesterschapswedstrijden Eerste Kok en Eerste Maître d’Hôtel van België 2020 op de Campus CERIA in Anderlecht. Een comité bestaande uit provoost Pierre Saey, Patrick Aubrion, Marc Ducobu en Herman Van Dender zal samen met de gastronomische Club Prosper Montagné instaan voor de organisatie en het goede verloop van de wedstrijd. Inschrijven kan nog tot 15 juli 2020, de finale gaat door op maandag 28 september in de CERIA-Campus in Anderlecht.

Dit is een plus artikel. Abonneer om dit artikel verder te lezen.

Dit is een plus artikel

Abonneer om dit artikel te lezen

Alternate Text

CHOCOLATERIE ONLINE + PRINT ABONNEMENT

Word nu abonnee!

Krijg toegang tot onze online plusartikels en ontvang alle print magazines per post.

Aangeboden door PMG REDACTIE
2,00 / Maand

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.