Heeft u al huisbereid ijs in uw aanbod?  

Heeft u al huisbereid ijs in uw aanbod?

Uw vakblad Chocolaterie neemt steeds de laatste evoluties in de branche onder de loep. De afgelopen weken voerden we een anoniem onderzoek uit om na te gaan hoe belangrijk ijs is voor chocolatiers, patissiers en banketbakkers. Opvallend is dat heel wat lezers al volop bezig zijn met ijs en zeker het belang ervan inzien. Sterker nog: wie dat nog niet doet, is het van plan in de nabije toekomst. IJs is dus een hot topic waarmee u zich als vakman duidelijk kan onderscheiden.

Dit is een plus artikel

Abonneer om dit artikel te lezen

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.