SMAAK, KLEUR, DIKTE EN GLANS BEPALEN HET PERFECTE GLAZUUR VOOR PATISSERIE

HET GEHEIM ZIT 'M IN DE CORRECTE RECEPTUUR

Glazuur is licht en geeft uw creaties een speelse en hedendaagse toets in harmonie met de overige ingrediënten. Spelen met kleur is daarbij een trend, al prefereert de Belg nog steeds natuurlijke tinten. Voor een krokant accent is hij echter wel te vinden. Kies de glazuursoort steeds in functie van de toepassing. Voor een uitstekende kleur, de gewenste glans en smaak is balans cruciaal. Gebruik daarom de juiste verhoudingen en hou de correcte temperaturen in het oog. Voor wie snelheid en gemak zoekt, bieden kant-en-klare oplossingen niets dan voordelen. Ze garanderen een maximale opbrengst, een verlengde houdbaarheid en vries-/dooistabiliteit.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.