2024 was een goedgevuld nieuwsjaar, waarover Chocolaterie de sector zo goed mogelijk informeerde. Hieronder de drie artikels die het meest inspireerden, verrasten en in het oog sprongen... en natuurlijk onze beste wensen bij het ingaan van dit nieuwe jaar!
Voor de 12e editie van de Belgium Chocolate Awards werden de prijzen uitgereikt op de allereerste Food Discovery Days. Op eventlocatie De Montil (Affligem) werden in 5 categorieën de winnaars beloond. Ontdek ze hier.
Wouter Duyck stelt op het Symposium Technisch Onderwijs de staat van ons Vlaams onderwijs in vraag. Onze leerlingen zouden dommer worden, maar is dat wel zo? Wat moeten onze kinderen op school leren?
Ontdek op het Symposium Technisch Onderwijs inspirerende visies en praktijkgerichte cases van toonaangevende experts uit de bedrijfswereld en het technisch onderwijs. Schrijf nu in en profiteer nog van 25 euro vroegboekkorting tot 11/01.
Op zijn 23e heeft Stijn Vandenbouhede al verschillende Belgium Chocolate Awards in de trofeeënkast, naast een vermelding bij de beste chocolatiers in Gault Millau én een titel als runner-up van de Benelux-preselecties voor de World Chocolate Masters.
Eind april 2024 vond in onze hoofdstad de vijfde editie van de World Cocoa Conference plaats. Er zijn nieuwe verbintenissen voor duurzame cacao in de toekomstige 'Verklaring van Brussel'.
De eTERRON 9 is dé elektrische pick-up voor ondernemers. Met een trekkracht van 3,5 ton en robuuste 4x4-aandrijving biedt hij ongeëvenaarde kracht en duurzaamheid. Het stoere, moderne design straalt robuustheid uit en maakt indruk op elke klus.
Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.
Registreer
Registreer en word gratis online abonnee
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.