- 09 januari 2020
- Door Laura Engels
- | 3 min. leestijd
Recept vegan chocomousse van Magic Chocolates
Het familiebedrijf The Belgian Chocolate Factory, producent van Magic Chocolates, steunt op een ethiek die vandaag de dag enkel maar belangrijker wordt. Zij produceren namelijk chocolade die werkelijk iedereen mag eten, die bovendien erg lekker is én die daarbovenop ook nog eens goed is voor mens en milieu. Hun producten zijn 100% biologisch, allergenenvrij en vegan. Een huzarenwerk? Helga De Ridder en Ines De Backer, moeder en dochter, beweren alvast van niet. Speciaal voor Chocolaterie ontwikkelden ze een veganistische chocomousse. U vindt het recept hier.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.