PLANTAARDIGE INGREDIËNTEN VOOR VEGAN PATISSERIE

De vegan scene in België kunt u eerder beperkt noemen in vergelijking met de community’s in Groot-Brittannië, Duitsland en de VS. Maar ook in onze contreien streven steeds meer Belgen een veganistisch leef- en eetpatroon na. Deze veganistische trend heeft haar invloed niet gemist in de wereld van de patisserie en confiserie en dat brengt voor ambachtelijke bakkers en chocolatiers een verandering met zich mee: het vervangen van ingrediënten waarvan het ontbreken ervan jaren terug vrijwel ondenkbaar was. Uw vakblad had een gesprek met Hans D'heer, leerkracht aan Ter Groene Poorte en trendopvolger van dienst.

Meer weten over

PATISSERIE
Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Chocolaterie 

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.